Despre Noi PDF Imprimare Email

O reţea de cartier face să îţi cunoşti bine clienţii pe o anumită arie si anume pe cea pe care eşti extins cu reţeaua. Cu timpul şi cu efectuarea unor servicii de calitate şi la timp către clienţii tăi, îţi construieşti încrederea lor că orice serviciu promiţi că le vei aduce va fi unul foarte bun. Aşa poţi începe să îţi diversifici produsele pe aceeaţi arie care in cazul nostru - NETPLANET - este foarte restrânsă.

Cândva am avut în aceeaşi locaţie un internet-cafe. Este si acum dar.....nu mai avem nici 32 si nici 45 cât a avut la numarul maxim de locuri la calculator, avem doar 8 . Cei care cândva veneau în sala de internet şi ca să navigheze şi ca să îşi facă referatele şi, mai ales poate sau cea mai mare parte din timp, să se joace, sunt şi acum tot clienţii noştri, dar la calculatoarele lor instalate confortabil la casele lor.

Dar e îngrozitor să dai drumul la un calculator şi să îţi faci o cafea până încarcă el toate programele ca să fie gata de lucru si tot degeaba: că şi apoi se mişcă de parcă e dat în reluare. Experienţa acumulată de noi în întreţinerea unui calculator într-o sală de internet , ceea ce înseamnă că acel calculator este „suprafolosit” în decurs de 24 de ore zilnic, face cunostinţele noastre completate de o practică valoroasă. Le folosim acum în depanarea calculatoarelor pe care toţi le-am vrea să pornească „la cheie”

Celor care locuiesc foarte aproape de sediul nostru le adresez în primul rând acest site. Aici vreau să găsească tot ce au nevoie ca acel prieten bun – calculatorul – să nu ducă lipsă de nimic şi preţurile pentru acest lux să fie atrăgătoare.

Pe lângă componente şi programe de calculator noi ne pricepem şi avem posibilitatea să vă mai oferim si alte servicii. Aşa că la sediu se vor putea găsi mai multe servicii în afara de a sta la un calculator sau de a cumpăra componente pentru cel de acasa :

  • să vă reparaţi componente de calculator – lucru pe care puţini electronişti îl mai fac azi;

  • să jucaţi biliard pe o masă nouă şi fără să fiţi deranjaţi de discuţiile sau comentariile de la alte mese cum se întâmplă în sălile mari şi de obicei aglomerate;

  • să vă faceţi un banner ca cel de la intrarea nostră făcut pe aluminiu sau pe orice alt suport doriţi: lemn, metal, etc.

 

Sediul Netplanet

Lângă parcul Sebastian


 

 

Calculatorul tău are nevoie să fie configurat şi întreţinut de profesionişti, astfel doar va fi mai ieftin şi vei fi mai mulţumit de el.

1.  configuratie la cerere

 

Imaginaţia nu are limite!

1.tuning calculatoare

2.Polar Pen


ppp

 

 

Vino si tu!

Oferim servicii pentru calculatoare:

îmbăiat, tuns, vopsit, parfumat.....

1.reparaţii la sediul nostru